Bvlgari brillen & zonnebrillen

Als Italiaans designicoon is Bvlgari vooral bekend om zijn luxueuze juwelen en modeartikelen. Het merk biedt daarnaast ook een exclusieve collectie brillen en zonnebrillen aan met schitterende accenten en verfijnde details die geïnspireerd zijn op hun juwelen.

Ontdek de exclusieve Bvlgari brillen en zonnebrillen in onze optiekwinkel.

Bvlgari brillencollectie ontdekken?

Bvlgari brillen

De Bvlgari brilcollecties stralen dezelfde glamour uit als hun juwelen. Je kan het Italiaanse vakmanschap duidelijk herkennen. Alle brilmonturen van Bvlgari stralen dezelfde luxe en klasse uit die we van dit merk gewoon zijn. De schitterende monturen zijn voornamelijk verkrijgbaar in metaal en kunststof en worden bijzonder elegant afgewerkt, met bijvoorbeeld Swarovski-kristallen op de veren.

Als een sieraad voor op je neus, is een Bvlgari bril een absolute must-have voor iedere modeliefhebber.

Bekijk de monturen

Exclusieve Bvlgari brillen & zonnebrillen kopen

In onze optiekwinkel kan je terecht voor de exclusieve, handgemaakte brillen en zonnebrillen van Bvlgari. Je vindt er de nieuwste collecties voor dames en heren. Probeer verschillende brilmonturen met een trendy en luxueuze afwerking of elegante en tijdloze brillen en zonnebrillen.

Onze ervaren opticiens geven je graag advies over welke bril het best bij je past. Je kan daarnaast bij ons terecht voor een oogmeting.

Openingsuren

Geschiedenis Bvlgari

Bvlgari is een Italiaans luxe merk dat werd opgericht door juwelier Sotirios Boulgaris en is een echt familiebedrijf. De eerste winkel waar zelfgemaakte sieraden werden verkocht, werd in 1884 in Rome geopend en bestaat vandaag nog steeds. Vanaf de jaren ’70 werd er gewerkt aan de internationalisering van het bedrijf. Oorspronkelijk werden er enkel luxueuze juwelen en horloges verkocht maar vanaf de jaren ’90 werden de collecties uitgebreid naar andere modeaccessoires, parfums en brillen.

Bvlgari is momenteel het eigendom van de LVMH-groep (Louis Vuitton Moët Hennessy) en staat nog steeds garant voor uitzonderlijk vakmanschap, traditie en elegantie.

Bvlgari brillen in onze optiekzaak kopen?

Heeft u vragen over onze merken?