Dolce & Gabbana brillen & zonnebrillen

Een wereld vol sensatie, tradities en mediterrane cultuur. Domenico Dolce en Stefano Gabbana worden over de hele wereld herkend dankzij hun glamoureuze stijl en grote verscheidenheid. Deze kenmerken zien we ook duidelijk terug in hun brilmonturen.

Ontdek de nieuwste en exclusieve brilcollecties van Dolce & Gabbana in onze optiekwinkel.

Dolce & Gabbana bril kopen in onze winkel?

Dolce Gabbana brillen en monturen

De brillen van Dolce & Gabbana zijn luxueus, hip en betaalbaar. De Italiaanse ontwerpers van dit mode-label halen hun inspiratie vaak uit urban- & hiphop cultuur. De brilcollecties hebben daardoor creatieve uitstraling, met felle kleuren en mooie patronen.

We hebben Dolce & Gabbana brilmonturen voor zowel dames als heren. De Dolce Gabbana brillen voor dames hebben vaak een speelse en kleurrijke afwerking, terwijl de herenbrillen eerder robuust en mannelijk zijn.

De brillen van Dolce & Gabbana zijn perfect voor iedere trendsetter die op zoek is naar een unieke en betaalbare bril van Italiaanse topkwaliteit.

Dolce Gabbana zonnebrillen

Naast brilmonturen biedt Dolce & Gabbana ook zonnebrillen, met of zonder sterkte. Hierbij kan je kiezen tussen verschillen zonnebrillen met elk hun eigen bijzondere vormen, patronen en kleuren. Zo vind je gegarandeerd een Dolce & Gabbana zonnebril die past bij je persoonlijke look.

Dolce & Gabbana brilcollecties

Bent u benieuwd naar de nieuwe collecties brillen en zonnebrillen van Dolce & Gabbana? Kom gerust langs in onze optiekwinkel, waar we deze collecties exclusief aanbieden en je op jouw gemak verschillende monturen kan proberen. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe Dolce Gabbana bril volledig past bij de vorm van je gezicht en persoonlijke stijl.

Wens je graag nog een oogmeting? Onze ervaren opticiens helpen je hier ook graag bij.

Ontdek de monturen

Geschiedenis Dolce & Gabbana

Het luxemerk Dolce & Gabbana werd opgericht door de twee Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Dolce maakte al zijn eigen kleding van toen hij 6 jaar oud was en Gabbana studeerde kunst. Hierdoor vullen ze elkaar perfect aan. Ze ontmoetten elkaar in 1980, toen ze beide voor hetzelfde modehuis werkte. In 1985 stelden ze hun eerste vrouwencollectie voor in Milaan, waar ze een jaar later hun eigen winkel openden. Vanaf toen werden ze steeds bekender, ook op internationaal niveau. Het merk bestond oorspronkelijk uit twee modelijnen: het goedkopere D&G en het luxueuzere en duurdere Dolce & Gabbana. In 2011 werd D&G echter stopgezet.

Dolce & Gabbana staat bekend om in de modewereld nieuwe wegen in te slaan. Het waren een van de eerste ontwerpers die de impact van bloggers en influencers erkenden. Terwijl anderen voornamelijk tijdschriftenredacteurs op de voorste rijen van hun modeshows plaatsten, kozen Dolce & Gabbana hier voor bloggers. De digitale wereld werd daarna snel veroverd.

De unieke karakters van beide ontwerpers zien we duidelijk terugkomen in hun eyewear collecties, met een eigen luxe touch.

Ontdek Dolce & Gabbana brillen in onze optiekzaak

Heeft u vragen over onze merken?