Giorgio Armani brillen & zonnebrillen

Giorgio Armani streeft naar tijdloze elegantie en wordt wereldwijd gezien als een van de meest prestigieuze namen in de mode-industrie. Deze eigenschappen herken je ook in de collectie brilmonturen, die steeds eenvoudig en elegant zijn.

Wil je de nieuwste en exclusieve brilcollectie van Giorgio Armani ontdekken? Kom langs in onze optiekwinkel.

Giorgio Armani bril kopen?

Giorgio Armani brillen: tijdloos & elegant

De innovatieve brilcollecties van Giorgio Armani zijn bijzonder tijdloos en elegant. Je ziet duidelijk de Italiaanse klasse en zijn vervaardigd uit duurzame topmaterialen. De minimalistische ontwerpen worden altijd tot in de puntjes afgewerkt, met oog voor detail. Het gekende Armani-logo wordt bovendien in elke bril brilmontuur verwerkt.

Dankzij de tijdloze elementen zijn de brilmonturen van Armani ideaal voor iedereen die houdt van een klassieke en elegante stijl.

Brilcollecties van Giorgio Armani

Bij ons vind je brilcollecties van Giorgio Armani voor zowel heren als dames. Je kan kiezen uit elegante en kwaliteitsvolle brillen of zonnebrillen. De Armani brillen maken je look compleet en zitten heerlijk comfortabel. De zonnebrillen van Giorgio Armani bieden daarnaast een uitstekende UV-bescherming. Een Armani bril is dus altijd de juiste keuze.

Wil je ontdekken welke bril of zonnebril van Giorgio Armani het beste past bij jouw stijl en persoonlijkheid? Kom gerust langs in onze optiekspeciaalzaak en probeer de verschillende Armani brilmonturen die we exclusief aanbieden.

Bekijk de monturen

Geschiedenis Giorgio Armani

Giorgio Armani begon met zijn loopbaan in de jaren ’60. Hij startte toen bij het haute couture-huis Nino Cerruti, maar in de jaren ’70 opende hij zijn eigen bedrijf “Armani”. Zijn symbool de gestileerde adelaar groeide over de jaren heen uit tot zijn handelsmerk. Zijn gekendste modemerken zijn “Giorgio Armani” en “Emporio Armani”. Hij is voornamelijk bekend geworden om zijn tijdloze en elegante modecollecties.

In 2001 werd hij door Forbes uitgeroepen tot de “de succesvolste desginer van Italië”. Vandaag de dag is Armani een van de meest succesvolle ontwerpers in de wereld. Momenteel heeft Giorgio Armani zo’n 300 vestigingen in 25 landen in nagenoeg alle wereldsteden en -delen (behalve in Afrika). Jaarlijks komen hier wereldwijd nog vestigingen bij.

Ontdek de Armani brillencollectie in onze optiekwinkel

Heeft u vragen over onze merken?