Michael Kors zonnebrillen en brillen

Luxe en tijdloze elegantie met Michael Kors

De bekende ontwerper Michael Kors haalt zijn inspiratie maar al te graag uit de bekende jetset lifestyle uit de jaren 50 en 60. De Michael Kors zonnebrillen en brillen stralen dan ook tegelijkertijd toegankelijkheid als creativiteit en luxe uit. Bovendien zijn de monturen steeds herkenbaar dankzij het iconische MK-logo en de steeds terugkomende kleurenkeuzes zoals Rosé en Havana. De Michael Kors zonnebrillen passen dan ook perfect in het rijtje van succesvolle designermerken als Prada, Chanel en Giorgio Armani.  

Michael Kors bril of zonnebril kopen

Over het ontstaan van Michael Kors eyewear

Na enkele jaren te werken voor de grotere modehuizen besloot Michael Kors zich volledig op zijn eigen merk te richten. Het merk Michael Kors is nu al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de modewereld. Na de collectie kleding, accessoires, schoenen en handtassen, kwam in 2015 ook de brillencollectie van Michael Kors op de markt. De collectie was toen al een prachtig verlengstuk van zijn typische, exclusieve stijl.

De gekende Michael Kors zonnebrilmonturen voor dames en heren

Michael Kors heeft na de opstart van zijn brillenmerk zeker niet stilgezeten. Hij sloeg erin om op enkele jaren tijd enkele iconische monturen op de markt te brengen, waaronder:

  • Michael Kors Chelsea
  • Michael Kors Vivianna
  • Michael Kors Kendall
  • Michael Kors Audrina
  • Michael Kors Abela
  • Michael Kors Divya
  • ...

Onder deze modellen zitten de gekende pilotenbrillen, maar ook de square of cat eye modellen.

Michael Kors brillen en zonnebrillen kopen bij Optiek Vanhove

Bij Optiek Vanhove vind je MK zonnebrillen in allerlei modellen, vormen, kleuren en glazen. Je kan ook een Michael Kors zonnebril op sterkte kopen.

Heb je een Michael Kors zonnebril of bril gezien die je graag eens wil uitproberen? Kom dan gerust eens langs in onze optiekzaak in Turnhout voor aangepast advies.

Bekijk onze openingsuren

Heeft u vragen over onze merken?