Oakley zonnebrillen en sportbrillen

Oakley is ondertussen een gekend merk geworden in de brillenwereld. De bekende ‘O’ aan de zijkant van de monturen vereist voor de sportliefhebber geen verdere uitleg. Oakley is vooral bekend om zijn sportbrillen en zonnebrillen. Hiervoor konden  ze rekenen op samenwerkingen met bekende topsporters. De look van het merk is eerder futuristisch in combinatie met organische en kunstmatige elementen. Vooral als fietsbril worden de Oakley brillen veelvuldig gebruikt.

Oakley zonnebril of sportbril kopen

De Oakley brillenglastechnologieën

  • Prizm™ brillenglastechologie: Oakley vertrouwt volledig op Prizm™ voor zijn brillenglastechnologie. Concreet stemt deze revolutionaire technologie het zicht precies af op de wensen van de drager. De Prizm glazen zorgen voor betere kleuren, een helder zicht en optimale diepte.

  • Gepolariseerde zonnebrillen: de Oakley zonnebrillen werken steevast met gepolariseerde glazen waardoor je minder last zult hebben van de weerkaatsing van de zon en van vermoeide ogen. Daarnaast zorgen deze ook voor een uitmuntende UV-bescherming. Ideaal voor tijdens het sporten dus.

Het assortiment Oakley sportbrillen en zonnebrillen

De Oakley zonnebrillen en sportbrillen bieden een haarscherp zicht en creëeren daarnaast een erg sportieve look.  De sportbrillen van Oakley passen zich moeiteloos aan aan ieders situatie. Zo vind je bij Oakley zonnebrillen met een extra groot gezichtsveld, maar ook ultralichte monturen als fietsbril of voor te lopen of golfen. Enkele van de meest gekende monturen zijn de volgende:

  • Oakley Radar EV
  • Oakley EV Zero
  • Oakley M2 Frame
  • Oakley jawbreaker
  • ...

Oakley zonnebril op sterkte kopen bij Optiek Vanhove

Bij Optiek Vanhove  vind je verschillende zonnebrillen, fietsbrillen en andere sportbrillen van het merk Oakley. Bij ons vind je Oakley zonnebrillen voor heren en voor dames. Je hebt ook de keuze om je Oakley bril op sterkte te kopen zodat u tijdens het sporten of uw andere activiteiten steeds een goed zicht kan bewaren. Interesse in een Oakley bril? Kom dan zeker eens langs in onze winkel voor aangepast advies.

Bekijk openingsuren

 

Heeft u vragen over onze merken?