Hoya najaarsacties bij Optiek Vanhove

28 november 2018

In samenwerking met HOYA biedt Optiek Vanhove gedurende de maand december uitzonderlijke najaarsacties voor klanten met een unifocale of multifocale bril. Deze acties zijn geldig van 1 t.e.m. 31 december 2018 en zijn niet cumuleerbaar met andere acties. 

Bezoek onze winkel en vraag naar de uitzonderlijke condities voor deze HOYA najaarsacties. 

Digitale brillenglazen van HOYA, Sync III:

Voor onze klanten met een unifocale bril biedt Hoya nu een vooruitstrevende unifocale brillenglazen mét Boost Zone aan de prijs van een standaard brillenglas. Heel wat mensen kijken doorheen de dag verspreid 8 tot 10 uur naar een digitale scherm. Langdurig schermgebruik kan verschillende ongemakkken veroorzaken zoals: oogvermoeidheid, oogirritatie troebel zicht en zelfs hoofdpijn.

HOYA heeft dé oplossing gevonden door het lanceren van de geavanceerde Sync III brillenglazen met Boost Zone die perfect inspelen op de moderne kijkgewoonten en digitale wereld van vandaag. De Boost Zone biedt een pluspunt in de digitale wereld door een geleidelijke verhoging aan de correctie, zodat uw oogspieren zich kunnen ontspannen en uw ogen makkelijk focus vinden. 

De voordelen van Sync III digitale brillenglazen:

  • helder en scherp vertezicht doorheen de dag
  • verlicht oogvermoeidheid door langdurig schermgebruik
  • verbetert het kijkcomfort doorheen de dag

EnRoute brillenglazen voor extra kijkcomfort in het verkeer

Voor onze klanten met een uni- of multifocale bril bieden wij bij Optiek Vanhove nu een 2de paar uni- of multifocale brillenglazen voor onderweg aan uitzonderlijke prijscondities. De EnRoute brillenglazen van HOYA zijn specifiek ontworpen voor automobilisten: ze verminderen de belasting voo het visuele systeem en zorgen voor een ontspannen rijervaring. 

Voordelen van EnRoute brillenglazen van HOYA:

  • verminderen belasting voor ogen in het verkeer
  • bevat een speciale schitteringsfilter voor gezcihtsscherpte
  • verbeteren contrast en helderheid, ook bij weinig licht en slecht weer

Indoor brillenglazen @work, voor extra werkcomfort

De exclusieve indoorglazen van HOYA, @work, zijn afgestemd op individuele werk- en draagomstandigheden. Deze indoor brillenglazen van HOYA bieden optische ondersteuning ongeacht uw beroep. Voor veel brillendrages vormen de indoor brillenglazen een goede aanvulling op een normale bril.

Voordelen van indoor brillenglazen van HOYA:

  • breedste gezichtsveld dichtbij en op afstand tot één meter
  • probleemloos en scherp diepte- en breedtezicht van dichtbij tot twee meter
  • kristalhelder zicht dichtbij en scherp zicht tot oneindig ver

2e paar multifocale brillenglazen cadeau

Ontvang enkel tijdens de maand december 2018 een 2e paar multifocale brillenglazen gratis bij Optiek Vanhove. Profiteer van deze 1+1 winteractie van HOYA en sla nu uw slag voor optimale oogbescherming en comfort het hele jaar door. 

 

Deel dit bericht

Foto's