Dolce & Gabbana Brillen

Dolce & Gabbana brillencollecties bij optiek Vanhove in Turnhout

Een wereld vol sensatie, tradities en mediterrane cultuur. Domenico Dolce en Stefano Gabbana worden over de hele wereld erkend dankzij hun glamoureuze stijl en grote verscheidenheid. Deze kenmerken zien we ook duidelijk terug in hun brilmonturen.

Ontdek de nieuwste en exclusieve brilcollecties van Dolce & Gabbana in onze optiekwinkel.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana montuur

Creatief Design met felle kleuren en patronen

De brillen van Dolce & Gabbana zijn luxueus, hip en betaalbaar. De Italiaanse ontwerpers van dit mode-label halen hun inspiratie niet voor niets uit de urban- & hiphop cultuur. De brilcollecties hebben daardoor een creatieve uitstraling, met felle kleuren en mooie patronen. Zo is dit merk bijvoorbeeld niet verlegen voor brillen met tijger- of bloemenprints. Een echte Dolce Gabbana bril herken je natuurlijk aan het DG-logo dat zeer mooi in goud op de veer wordt verwerkt.

Bij Optiek Vanhove vind je Dolce Gabbana brilmonturen voor zowel dames als heren. Het contrast is hier relatief groot. De Dolce Gabbana brillen voor dames hebben namelijk vaak een speelse en kleurrijke afwerking, terwijl de herenbrillen eerder robuust en mannelijk zijn. De brillen van Dolce & Gabbana zijn perfect voor iedere trendsetter die op zoek is naar een unieke en betaalbare bril van Italiaanse topkwaliteit.

Zonnebril Dolce & Gabbana Dames

Naast optische brillen zijn er bij Optiek Vanhove ook dolce & gabbana zonnebrillen, met of zonder sterkte. Hierbij kan je kiezen tussen verschillende zonnebrillen in heel wat vormen, patronen en kleuren. Zo vind je gegarandeerd een Dolce & Gabbana zonnebril die past bij je persoonlijke look. Alle zonnebrillen van het merk beschikken over een UV400-bescherming en mogelijkheid tot gepolariseerde glazen. 

Dolce & Gabbana bij optiek Vanhove

Bent u benieuwd naar de nieuwe collecties Dolce & Gabbana zonnebrillen en brillen? Kom gerust langs in onze optiekwinkel, waar we deze collecties exclusief aanbieden en je op jouw gemak verschillende monturen kan proberen. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe Dolce Gabbana bril volledig past bij de vorm van je gezicht en persoonlijke stijl. Als Dolce & Gabbana brillenspecialist bieden we bovendien monturen aan van de hoogste kwaliteit.

Wens je graag nog een oogmeting? Onze ervaren opticiens helpen je hier ook graag bij.

Het modehuis achter Dolce & Gabbana

Het luxemerk Dolce & Gabbana werd opgericht door de twee Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Ze ontmoetten elkaar in 1980, toen ze beiden voor hetzelfde modehuis werkte. In 1985 stelden ze hun eerste vrouwencollectie voor in Milaan, waar ze een jaar later hun eigen winkel opendeden. Vanaf toen werden ze steeds bekender, ook op internationaal niveau.

Dolce & Gabbana staat bekend om in de modewereld nieuwe wegen in te slaan. Het waren een van de eerste ontwerpers die de impact van bloggers en influencers erkenden. Terwijl anderen voornamelijk tijdschriftenredacteurs op de voorste rijen van hun modeshows plaatsten, kozen Dolce & Gabbana hier voor een andere werkwijze. De digitale wereld werd daarna snel veroverd.

Het begin van de Dolce & Gabbana brillen

In 2006 kwam Dolce & Gabbana met zijn Eyewear collectie op de markt. De unieke karakters van beide ontwerpers zien we duidelijk terugkomen in hun eyewear collecties. De Dolce & Gabbana zonnebrillen en brillen zijn ondertussen een echt begrip geworden in de Italiaanse modewereld en kenmerken zich door luxe-kenmerken en tijdloze designs. Modellen zoals DG3258-501 en DG3258-501 die van hun moederbedrijf EssilorLuxottica worden verkocht, behoren zo tot de echte bestsellers van het merk. Ook bekende sterren zijn trouwens helemaal verkocht aan Dolce & Gabbana brillen en zonnebrillen. Fans van het merk zijn onder meer Victoria Beckham, Paris Hilton en zelfs Brad Pitt.

Scroll naar boven