Giorgio Armani Brillen

Giorgio Armani brillencollecties bij optiek Vanhove in Turnhout

Giorgio Armani streeft naar tijdloze elegantie en wordt wereldwijd gezien als een van de meest prestigieuze namen in de mode-industrie. Deze eigenschappen herken je ook in de collectie brilmonturen, die steeds eenvoudig en elegant zijn.

Wil je de nieuwste en exclusieve brilcollectie van Giorgio Armani ontdekken? Kom langs in onze optiekwinkel.

Armani montuur

Tijdloos & elegant

De innovatieve Giorgio Armani brillen zijn bijzonder tijdloos en elegant, dragen steeds het bekende Armani-logo, en worden vervaardigd uit duurzame topmaterialen. De minimalistische ontwerpen met italiaanse klasse worden altijd tot in de puntjes afgewerkt.

De brilmonturen van Armani zijn ideaal voor iedereen die houdt van een klassieke en elegante stijl of voor mensen die houden van mode maar geen fan zijn van te veel extreme versieringen. Kortom: ze zijn het perfecte accessoire voor alledaagse look.

Brilcollecties van Giorgio Armani

Bij ons vind je brillen en zonnebrillen van Giorgio Armani voor zowel heren als dames. De Giorgio Armani brillen maken je look compleet en zitten heerlijk comfortabel. De zonnebrillen van Giorgio Armani bieden daarnaast een uitstekende UV-bescherming. Een Armani bril is dus altijd de juiste keuze.

Wil je ontdekken welke Giorgio bril of zonnebril het beste past bij jouw stijl en persoonlijkheid? Kom gerust langs in onze optiekspeciaalzaak en probeer de verschillende exclusieve Armani brilmonturen. Ook van Emporio Armani vind je bij ons trouwens de laatste collecties.

Armani montuur

De geschiedenis van Giorgio Armani

Het merk Giorgio Armani werd vernoemd naar zijn gelijknamige ontwerper. Giorgio Armani begon met zijn loopbaan in de jaren ’60. Hij startte toen bij het haute couture-huis Nino Cerruti. In de jaren ’70 opende hij zijn eigen bedrijf “Armani”. Zijn symbool de gestileerde adelaar groeide over de jaren heen uit tot zijn handelsmerk. In het jaar 1987 besloot hij om zijn imperium verder uit te breiden en te starten met een brillencollectie, dit net als vele andere modehuizen in samenwerking met Luxottica. Dat deed hij toen al volgens zijn gekende principes: ingetogen luxe, maar geen overdaad.

In 2001 werd hij door Forbes uitgeroepen tot de “de succesvolste desginer van Italië”. Vandaag de dag is Armani een van de meest bekendste ontwerpers in de wereld. Momenteel heeft Giorgio Armani zo’n 300 vestigingen in 25 landen in nagenoeg alle wereldsteden en -delen. Jaarlijks komen hier wereldwijd nog vestigingen bij.

Scroll naar boven