Prada brillen

Prada brillen bij optiek Vanhove in Turnhout

Prada staat bekend om zijn weelderigheid, klasse en kwaliteit, vaak gewaagd maar steeds elegant. Deze eigenschappen vind je ook terug in hun hedendaagse collectie optische brillen en zonnebrillen. Naast deze collecties, bieden wij in de winkel ook de sportieve lijn Prada Sport aan, een vaak wat strakkere stijl met kleurrijke en sportieve details.

In onze optiekspeciaalzaak kan je de nieuwste en exclusieve Prada brillen- en zonnebrillencollectie ontdekken. Op zoek naar een Prada bril of zonnebril? 
Kom langs in onze winkel en wij voorzien je van het beste advies en de beste service.  

Prada

Prada brilmonturen

Het Prada modehuis wordt gezien als een van de invloedrijkste in de mode-industrie. Iedereen kent Prada van zijn gedurfde ontwerpen en topkwaliteit. Deze eigenschappen zien we ook terugkomen in hun brilcollecties voor dames en heren. De elegante monturen hebben vaak een hedendaags design met uitgesproken (retro) details. Ideaal voor trendsetters die op zoek zijn naar een unieke bril of zonnebril.

In onze optiekwinkel bieden we de nieuwste Prada eyewear aan, voor zowel dames als heren. Je kan verschillende monturen passen en onze ervaren opticiens helpen je graag bij je keuze. Zo vind je gegarandeerd een bril die past bij je stijl en persoonlijkheid.

Wanneer een gewaagd brildesign niet aan jou is besteed, vind je bij Prada ook meer klassieke en tijdloze brilmonturen. 

Zonnebrillen voor dames en heren

Naast optische brillen kan je bij ons ook terecht voor een uitgebreide collectie Prada zonnebrillen. Een vrouw met een zonnebril van Prada onderscheidt zich meteen van het grote publiek en creeërt daarmee ook de ultieme ‘femme fatale’ look. Prada zonnebrillen zijn het perfecte accessoire voor elke gelegenheid. De zonnebrillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Bovendien kan je genieten van een uitstekende UV-bescherming. De Prada cat eye zonnebril werd zo onlangs weer opgenomen in het modebeeld. Ook de retro Prada zonnebrillen met ronde glazen en de Prada Butterfly zonnebril behoren zeker tot de klassiekers. 

En ook heren vinden in onze collectie zeker wat wils. Wij denken bijvoorbeeld spontaan aan het populaire herenmodel Prada PR51OS of de Prada PR18PS. 

Zonnebril kopen? Kom langs in onze optiekwinkel. Vraag onze opticiens voor meer informatie over de prijs van een Prada bril of zonnebril.

Een stukje geschiedenis

Het Prada-label werd in 1913 opgericht door de Milanese Mario Prada, toen nog onwetend welke impact het op de modewereld zou maken. Het Italiaanse modehuis begon oorspronkelijk met een kledinglijn, maar dit werd al snel uitgebreid naar lederen handtassen, accessoires, schoenen en bagage. In 1979 werd het bedrijf overgenomen door zijn dochter Miuccia Prada, die de overstap naar haute couture maakte. In 1999 werd hun eerste luxe brillencollectie gelanceerd. Enkele jaren later werd een samenwerking opgestart met Luxottica, het grootste bedrijf uit de brillenindustrie. 

Scroll naar boven