Over ons

Optiek Vanhove is al jaren een gevestigde waarde in Turnhout, in 1954 opgericht door mijnheer en mevrouw Vanhove en in januari 2024 overgenomen door Jeffrey Penen; een gepassioneerd opticien en optometrist. 

Ons team

Jeffrey en Nancy garanderen de beste kwaliteit, een persoonlijke service en beschikken over de nieuwste brilcollecties, maar ook technische apparatuur. 

Je kan bij ons terecht met vragen over alle type glazen, info over contactlenzen en helpen je uiteraard met plezier bij het kiezen van een nieuwe bril.

Onze passie voor optiek en interesse in de nieuwste trends en technieken zorgen ervoor dat jullie steeds stijlvol en met een helder zicht voor de dag komen.

Bovendien ben je bij ons in goede handen door onze uitstekende vakkennis, service na verkoop en brilopmetingen door middel van de nieuwste apparatuur.

We gaan tot het uiterste voor 100% klanttevredenheid! 

Optiek Vanhove Turnhout
Optiek Vanhove Turnhout

Onze winkel

Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan optische brillen en zonnebrillen in alle stijlen en prijsklassen. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste trends en technieken en garanderen de nieuwste collecties van exclusieve merken zoals Chanel, Prada, Dolce & Gabbana, enz.

Ook voor stijlvolle budgetvriendelijke monturen kan je bij ons terecht.

Bekijk ons volledig aanbod van merken, of breng een bezoekje aan onze winkel om de volledige collectie te ontdekken.

Bezoek ons

Herentalsstraat 40-42, 2300 Turnhout

Scroll naar boven