Optiek Vanhove Turnhout
Kortingsactie 25 jaar overname

Date

Dit najaar is het 25 jaar geleden dat wij Optiek Vanhove hebben overgenomen. Om dat te vieren willen we al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen.

Daarom bieden wij al onze klanten een korting van €25 (bij een aankoop van minimum €150)*. Download hieronder de kortingsbon, vul uw gegevens in, kom langs in onze winkel en geniet van uw korting.

OVER OPTIEK VANHOVE

Optiek Vanhove werd in 1954 opgericht door mijnheer en mevrouw Vanhove en is sindsdien een gevestigde waarde in Turnhout. In augustus 1994 werd de zaak overgenomen door Günther Cornelis en Carine Schoonjans.

Bij ons kan u terecht voor de beste kwaliteit, persoonlijke service en exclusieve brilcollecties voor jong en oud. Ons team van gediplomeerde opticiens ontvangt je graag in onze winkel in Turnhout. We adviseren je over alle mogelijke glazen en helpen je met plezier bij het kiezen van een nieuwe bril. We hebben een ruim aanbod brillen en zonnebrillen van de nieuwste collecties van exclusieve merken zoals Chanel, Prada, Bvlgari, Dolce & Gabanna, … Ook stijlvolle budgetvriendelijke monturen kan u bij ons vinden.

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk een volledig overzicht van onze merken of breng een bezoekje in onze winkel om de volledige collectie te ontdekken.

*Deze actie is geldig van 23 september 2019 t.e.m. 31 december 2019

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll naar boven