Optiek Vanhove Turnhout
Verbeterde multifocale glazen van HOYA: Alles wat je moet weten

Date

Ben jij op zoek naar een nieuwe multifocale bril, die jou helpt om vanop elke afstand scherp te zien? Met de nieuwste progressieve glazen van Hoya geniet je van een superieur zicht op alle afstanden en zonder vervorming. Een enorme vooruitgang in jouw kijkcomfort dus.

WAT ZIJN PROGRESSIEVE OF MULTIFOCALE BRILGLAZEN?

Heb je een bril nodig om te lezen, maar ook om iet vanop een verre afstand te bekijken? Dan kies je best voor een bril met progressieve glazen. Bij een multifocale bril worden alle verschillende sterktes in één glas gecombineerd. Zo kan je met één bril zowel ver als dichtbij kijken. Op deze manier hoef je nooit meer van bril te wisselen.

EEN PERFECTE BRIL VOOR OOK MIDDELLANGE AFSTANDEN

Een multifocale bril is niet enkel gemaakt voor leesafstanden of een verre afstanden, maar ook voor tussenafstanden. Dit is voornamelijk handig voor intensieve computergebruikers. De afstand tussen jouw ogen en scherm is namelijk een typische tussenafstand.

Zit jij hele dagen achter jouw computer en heb je ‘s avonds last van pijnlijke ogen of hoofdpijn? Dan kan een multifocale bril de ideale oplossing zijn.

HOYA ID MY SELF: PROGRESSIEF GLAS OP MAAT VAN JOUW BEHOEFTEN

De verbeterde technologie van de nieuwe progressieve glazen van het merk Hoya maken het voor jou gemakkelijker om op elke afstand van een scherp zicht te genieten.

We sommen graag enkele voordelen van deze brillenglazen op:

  • Minder lang wennen aan je nieuwe bril
  • Verbeterde kijkovergang tussen verschillende afstanden.
  • Scherp zicht op korte, middellange én verre afstand
  • Geen last meer van vervormingen in de omgeving
VERBETERDE KIJKOVERGANG & MINDER VERVORMING

Met de AdaptEase Technology wordt de kijkovergang tussen nabij- en tussenzicht sterk verbeterd, zonder dat je kijkafstand voor verzicht daaronder lijdt. Dit wil zeggen dat je voor elke afstand van scherp zicht blijft genieten, zonder dat je jouw hoofd moet draaien om helder te zien. Daarnaast zijn vervormingen in je omgeving verleden tijd

Deze verbetering bied je dus een veel aangenamere ervaring bij het gebruik van digitale apparaten, maar ook bij buitenactiviteiten en -sporten.

MEER INFO OVER PROGRESSIEVE GLAZEN VAN HOYA?

Wens je meer informatie over de nieuwste multifocale glazen van Hoya en wat de voordelen voor jou kunnen betekenen? Stap gerust eens binnen in onze optiekwinkel in Turnhout. Onze opticiens geven je graag meer uitleg en advies op maat van jouw kijkgedrag.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll naar boven