Optiek Vanhove Turnhout
VR ONE PLUS bij aankoop van ZEISS glazen bij optiek Vanhove

Date

ZEISS geeft u de kans om kennis te maken met een nieuwe wereld. Maak een wandeling door het Amazonewoud, spring met een parachute uit een vliegtuig of bezoek Pompeii en musea. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de ZEISS VR One Plus.

Mis deze unieke actie niet, want bij de aankoop van een paar ZEISS brillenglazen ontvangt u deze virtual reality headset GRATIS.

ZEISS BIEDT VIRTUAL REALITY VOOR IEDEREEN

ZEISS heeft een virtual reality headset ontworpen voor comfort en eenvoudig gebruik, gecombineerd met een aantrekkelijk design en optimale visie. Deze VR One Plus bestaat uit lenzen die een scherp beeld creeëren voor een beeld van 100°. Deze virtual reality headset is geschikt voor video’s en games en bieden een toegevoegde reality om het beeld van de werkelijkheid nog meer te versterken. 

VOORWAARDEN VAN ZEISS VR ONE PLUS ACTIE

Elke klant die een paar brillenglazen aankoopt bij Optiek Vanhove met een DuraVision coating, ontvangt een VR One Plus van ZEISS gratis. 

Ontdek hieronder de actievoorwaarden om een VR One Plus te ontvangen: 

  • Actie is geldig vanaf 4 november 2019 zolang de voorraad strekt.
  • Deze actie is cumuleerbaar met andere ZEISS acties.
  • Actie is geldig op alle focale types (Multifocaal, Officelens, Digital Lens, Unifocaal, Bifocaal, DriveSafe, EnergizeMe), alle glasdesigns (Individual, Superb, Plus, Pure, Classic, Asferisch, Sferisch), in alle uitvoeringen (Clear, Tinted, PhotoFusion, Polarized, AdaptiveSun) en bovendien is de actie geldig zowel op RX glazen als op stockglazen.
  • Actie is geldig op alle organische ZEISS glazen met DuraVision Coating (DV Platinum, DV BlueProtect, DV DriveSafe, DV Sun, DV Mirror)
  • Actie is niet geldig op glazen met LotuTec of Hard coating en niet geldig op minerale glazen

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll naar boven