Optiek Vanhove Turnhout
ZEISS brillenglazen nu met 100% UV-bescherming

Date

UV-straling is altijd aanwezig en vaak wordt vergeten dat UV-licht op lange termijn schadelijk kan zijn voor de gezondheid van onze ogen en het omliggende weefsel. Breng de gezondheid van uw ogen dus niet in gevaar en kies voor optimale bescherming via ZEISS UVProtect TEchnology, nu ook in alle heldere brillenglazen van ZEISS.

 

VOLLEDIGE UV-BESCHERMING IN ALLE HELDERE BRILLENGLAZEN

Een bril kan wel bescherming bieden tegen UV-straling, maar op dit moment filteren veel brillenglazen slechts delen van het schadelijke UV-licht. ZEISS stelt vanaf nu de nieuwe norm door volledige UV-bescherming te bieden tot 400 nm met ZEISS UVProtect Technology.

ZEISS UVPROTECT TECHNOLOGY

Vanaf nu creëert ZEISS een nieuwe norm van oogzorg door volledige UV-bescherming te bieden in alle kunststof brillenglazen. ZEISS brillenglazen bieden bescherming tegen UV-straling tot 400 nm. Deze norm voor UV-bescherming is gedefinieerd door de ICNIRP (Internationale commissie voor bescherming tegen niet-ioniserende straling) en de Wereldgezondheidsorganisatie. ZEISS brillenglazen gaan hiermee verder dan de geldende norm van 380 nm.

voor wie zowel veraf als dichtbij onscherp ziet, zijn er onze multifocale glazen. Hiermee kunt u met dezelfde bril zowel van een goed boek als van een adembenemend landschap genieten.

heeft u vaak last van vermoeide ogen tijdens het werken? Dan zijn de Officelenses de oplossing voor u! Hiermee kunt u zich zonder problemen focussen op uw werk.

met deze glazen kunt u gemakkelijk van een beeldscherm omschakelen naar de wereld om u heen.

geniet dichtbij of veraf van een perfect zicht. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers.

deze brillenglazen voor dagelijks gebruik zijn geoptimaliseerd voor tijdens het rijden. Ze bieden een beter zicht bij weinig licht en geven een breder zicht op de weg.

speciaal voor contactlensdragers! Deze glazen zijn ontworpen om je ogen te verfrissen en ontspannen na het gebruik van lenzen.

ZEISS BRILLENGLAZEN: OPTIMAAL ZICHT IN ELKE SITUATIE

Met ZEISS brillenglazen kiest u voor kwaliteit en maximale helderheid. En omdat geen mens hetzelfde is, kunt u bij ZEISS kiezen uit verschillende soorten brillenglazen. Zo heeft u een optimaal zicht in elke situatie.

Bezoek onze winkel in Turnhout en ontdek welke ZEISS brillenglazen geschikt zijn voor uw ogen. 

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Scroll naar boven