Opticien Rijkevorsel

Kan jij bij jou in de buurt geen montuur vinden naar je smaak? Optiek Vanhove is al jaren een gevestigde waarde in Turnhout, in 1954 opgericht door mijnheer en mevrouw Vanhove en in augustus 1994 overgenomen door Günther Cornelis en Carine Schoonjans. 

Brillenwinkel voor Brillen & monturen

Wij garanderen de beste kwaliteit, een persoonlijke service en beschikken over de nieuwste collecties en technieken. Ons team van ervaren en gediplomeerde opticiens ontvangt je graag in onze winkel. Wij adviseren je over de verschillende mogelijkheden van glazen en helpen je met plezier bij het kiezen van je nieuwe bril. Onze passie voor optiek en interesse in de nieuwste trends zorgen ervoor dat onze klanten steeds stijlvol voor de dag komen.

Bovendien ben je bij ons in goede handen door onze uitstekende vakkennis en de nieuwste apparatuur. Wij zullen er alles aan doen om je zowel voor, tijdens als na de aankoop de best mogelijke oplossing voor jouw ogen aan te bieden.

Onze winkel

Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid aanbod aan optische brillen en zonnebrillen in alle stijlen en prijsklassen. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste trends en technieken en garanderen de nieuwste collecties van exclusieve merken zoals Chanel, Prada, Dolce & Gabbana, Bvlgari, enz. Ook voor stijlvolle budgetvriendelijke monturen kan je bij ons terecht.

Bekijk ons volledig aanbod van merken, of breng een bezoekje aan onze winkel om de volledige collectie te ontdekken.

Optiek Vanhove Turnhout

Bezoek ons

Herentalsstraat 40-42, 2300 Turnhout

Scroll naar boven